Wie ben ik

IMG_5940

Bewegen, stimuleren en ingang zetten, ik hou er van. Dit blog gebruik ik naast andere social media kanalen voor onderwerpen en bestemmingen waarvan ik vind dat ze extra aandacht kunnen gebruiken.

Werken in de reisbranche zou eigenlijk van korte duur zijn, een soort tussenjaar. Het liep gelukkig anders. Inspireren, enthousiasmeren en pres(en)teren, ik hou er van. En werk nog steeds met veel plezier en verbazing, op het reisbureau. Nu als leidinggevende voor D-rt in de regio Amsterdam. Met verschillende verkoopteams van Vakantiexperts houden we ons vooral bezig met vormgeven van unieke droomreizen.

Inmiddels staat hoe we reizen, en hoe vaak we reizen flink ter discussie. Zeker nu met de huidige covid-19 situatie, vind ik dit een zeer terechte discussie. Toerisme zorgt voor inkomsten maar helaas ook voor overlast. Toerisme creëert een monocultuur, is schadelijk voor het milieu. Deze discussies volg ik met veel interesse. Ik zoek naar een manier om duurzamer te reizen. In mijn geval is dat minder vaak vliegen (en wanneer wel dan altijd met CO2 compensatie) maar wel kwalitatief beter reizen. Je vindt hier daarom ook stukjes onder het motto: Blijf lekker thuis.

IMG_8130

Een creatieve en daadkrachtige aanpak. Focus op resultaat. Leidinggeven aan teams, die staan voor hoogwaardige service, betrouwbaarheid en excellente vakkennis.

Op mijn fiets denk ik veel na over de actuele onderwerpen in de reisbranche. De rol van inspirator wordt steeds groter. Het belang van duurzaam reizen. Goede partijen samenbrengen. Helpen een keuze te maken. Meedenken, het geven van advies. Voor meer informatie zie mijn contract gegevens hieronder.

Instagram, Facebook of Twitter het één en ander volgen via #opreismetIris.

Email: irispoels@xs4all.nl

Tel: 06-41255361